2023 Vizyonunda Üniversitelerin Araştırma Laboratuvarları Çalıştayı

Amasya Üniversitesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı tarafından 21-22 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen “2023 Vizyonunda Üniversitelerin Araştırma Laboratuvarları -V” çalıştayına  “YUTAM ve Doğu Anadolu Araştırma Merkezleri ile Altyapının Etkili Kullanımı” başlıklı sunumumuzla katıldık. Akademinin yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve endüstriden temsilcilerin bir araya geldiği çalıştayda YÜTAM’ın işleyişinden, çözüm önerilerimizden ve “ortak randevu sistemi’ projemizden bahsettik.

Emre ÇİNTAŞ

17 Haziran 2019

Tanıtım Kataloğumuz Yayınlandı

Tanıtım Kataloğumuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
YÜTAM Tanıtım Kataloğu

Emre ÇİNTAŞ

14 Haziran 2019

YÜTAM Faaliyet Raporu (2018)

2018 yılına ait faaliyet raporuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YÜTAM Faaliyet Raporu 2018

Serkan ÖRTÜCÜ

13 Haziran 2019

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

14.06.2019 tarihinde Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğümüz personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Fuat ÇOĞLAN tarafından İSG eğitimi verildi. Ardından iş kazaları ve laboratuvar güvenliği konularının ele alınmasıyla durum değerlendirilmesi yapıldı.

Serkan ÖRTÜCÜ

31 Mayıs 2019